Samenvatting en vertaalslag van twee evidence statements knie

U ziet als fysiotherapeut knieletsel vaak in de dagelijkse praktijk. Belangrijk dus om goed op de hoogte te zijn van de beschikbare Evidence Statements ‘Acute Knie’ en ‘Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie’.

Tijdens het Symposium De Knie worden de Evidence Statements ‘Acute knie’ (verschijning naar verwachting in oktober 2015) en ‘Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie’ (2013) voor u samengevat en toegelicht. Tevens is er volop ruimte voor de praktische vertaalslag met de experts die nauw betrokken waren bij het tot stand komen van deze Evidence Statements.

Sprekers

  • Nicky Engelen-van Melick
  • Frans Brooijmans
  • Robert van Cingel
  • dr. Camille Neeter

Accreditatie

5 punten voor de registers Algemeen fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Kosten deelname Symposium De knie

  • Regulier tarief: € 250,- (incl. btw)
  • Abonnees BSL Fysiotherapeut Totaal: € 235,- (incl. btw)
  • Studenten: € 99,- (incl. btw)

Het symposium De Knie vindt plaats op vrijdag 4 december in het Beatrixgebouw (Jaarbeurs) in Utrecht.

Ga voor meer informatie en/of om u in te schrijven naar Symposium De Knie.


Tip

Meer over fysiotherapie en knieblessures:

E-learning Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie | On demand
Deze e-learningmodule geeft fysiotherapeuten concrete handvatten in het totale behandelproces van een voorste-kruisbandreconstructie: van preoperatieve behandeling, orthopedische ingreep tot postoperatieve behandeling en terugkeer naar werk of sport. Met veel patiëntcasuïstiek en  beeld- en videomateriaal van zowel de revalidatie, testen als de ingreep.

Accreditatie: 2 punten register Algemeen fysiotherapeut  | Studieduur: circa 2 uur achter uw eigen pc, in uw eigen tijd en tempo

Ga voor meer informatie naar E-learning Revalidatie na voorste-kruisbandreconstructie

    E-learning+revalidatie+na+voorste+kruisbandreconstructie_Crop   Cover Onderzoek en behandeling van de knie_9789031352050-157-3d_CropThema      Cover Onderzoek en behandeling van sportblessures van de onderste extremiteit9789031391905-157-3d_CropSMxll      Cover Onderzoek en behandeling van anterieure kniepijn 9789031385867-157-3d_CropThema

Interessante boeken over de knie