E-learning Graded activity | Geaccrediteerd

E-learning module
Graded activity is een gestructureerde begeleiding (coaching) die erop gericht is om binnen een afgesproken tijd in kleine stappen te komen tot een toename of uitbreiding van functioneren. Hierbij gaat het om allerlei activiteiten uit het dagelijkse leven en/of de werksituatie. Via deze online nascholing leert u hoe u met deze gedragsgeoriënteerde behandeling de kwaliteit van het leven van een (te) grote groep mensen met chronische pijn kunt verbeteren. U leert hoe uw cliënt te motiveren tot gedragsverandering en om te gaan met de problematiek van de klachten.

Accreditatie
Graded Activity is met 2 punten geaccrediteerd in de registers: algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut en psychosomatisch fysiotherapeut.

Voor wie
Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en alle andere hulpverleners en studenten die in hun behandelpraktijk te maken hebben met patiënten met chronische (pijn)klachten en die meer inzicht willen krijgen in waarom cliënten een bepaald gedrag vertonen en hoe dit beïnvloed kan worden met betrekking tot het fysiek functioneren.

Voor fysiotherapeuten die een abonnement hebben op BSL Fysiotherapeut Totaal is de e-learning gratis.

BSL Fysiotherapeut Totaal
BSL Fysiotherapeut Totaal is een abonnement met daarin opgenomen alle actuele en betrouwbare vakinformatie en nascholing die u als algemeen en gespecialiseerd fysiotherapeut nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden. Het complete abonnement bedraagt 150 euro en biedt voor de periode van een jaar (online) toegang tot:

  1. geaccrediteerde web-tv (2 per jaar)
  2. geaccrediteerde e-learning (4 per jaar)
  3. fysiotherapiecongres (1 per jaar)
  4. meer dan 60 boeken
  5. 77 video’s over het bewegingsapparaat
  6. nieuwsberichten

Per jaar kunt u minimaal 24 accreditatiepunten behalen.  Neem een gratis proefabonnement (voor 1 maand) of ga voor meer informatie of een jaarabonnement naar BSL Fysiotherapeut Totaal.

Ga voor meer informatie en/of het volgen van de e-learning naar: start e-learning Graded activity.


Tip

In het BSL Fysiotherapeut Totaal-abonnement zitten ook web-tv-uitzendingen die u (gratis) kunt volgen ‒ in uw eigen tijd en op uw eigen pc. Op dit moment staan de volgende web-tv-uitzendingen voor u klaar: