E-learning Onderzoek en behandeling van de schouder | Geaccrediteerd

Veel orthopedische aandoeningen van het schoudergewricht hebben op de een of andere manier te maken met het (dis)functioneren van de rotatorcuffmusculatuur.

Tijdens de e-learning Onderzoek en behandeling van de schouder worden de meest voorkomende schouderaandoeningen aan de hand van concrete patiëntencasuïstiek besproken.

Het volgen van een e-learning
E-learning is een (relatief) nieuwe manier om kennis over een specifiek onderwerp binnen de fysiotherapie te vergaren of up-to-date te houden. In 2014 worden diverse kennismodules voor u samengesteld die u thuis kunt volgen achter uw eigen pc op een moment dat het u uitkomt.

De e-learning is eenvoudig op te starten (startknop) waarna duidelijk wordt uitgelegd (inleiding) hoe de e-learning werkt en wat u kunt verwachten. Via een instaptoets wordt u vervolgens automatisch door de diverse hoofdstukken geleid waarin kennisoverdracht plaatsvindt via tekst en beeld, afgewisseld met tussenvragen.

De e-learning wordt afgesloten met een eindtoets waarmee 2 accreditatiepunten te behalen zijn. De e-learning neemt ongeveer 2 uur in beslag. In 2014 worden de volgende e-learnings aangeboden:

Met FysioActueel blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Accreditatie
Accreditatie is toegekend door CKR (KNGF) voor 2 punten voor het register Algemeen.

BSL Fysiotherapeut Totaal
Voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal is de e-learning gratis. Nog geen abonnement? Ga naar BSL Fysiotherapeut Totaal.

Startpagina van de e-learning Onderzoek en behandeling van de schouder.