E-learning Pijneducatie | Geaccrediteerd

E-learning Pijneducatie from Bohn Stafleu van Loghum on Vimeo.

Ongeveer twintig procent van de volwassenen heeft chronische pijn. Dit heeft een negatieve invloed op hun leven. Uit onderzoek blijkt dat patiënten vaker herstellen en minder pijn hebben als ze begrijpen hoe de complexe biologie van pijn werkt. Pijneducatie zorgt ervoor dat barrières voor een effectieve revalidatie verdwijnen. Het geven van goede informatie over pijnfysiologie kan dus erg succesvol zijn.

Pijneducatie is een praktische handleiding bij het geven van pijneducatie. Het draagt bij aan een succesvolle behandeling van patiënten met chronische pijn. Deze e-learning pijneducatie behandelt aan de hand van concrete patiëntencasuïstiek een stappenplan bij het geven van pijneducatie. Ook leren deelnemers bij welke patiënten het geven van pijneducatie wel en niet geïndiceerd is.

Accreditatie
Accreditatie is voor 2 punten toegekend door het CKR (KNGF) voor de registers algemeen, manueel, psychosomatiek, bekken en geriatrie.

BSL Fysiotherapeut Totaal
De e-learning is gratis te volgen voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal. Dit jaarabonnement kost 150 euro en geeft toegang tot geaccrediteerde (live) web-tv-uitzendingen, e-learnings, een congres, video’s en 85 boeken. Het boek Pijneducatie maakt deel uit van het abonnenment en is gratis (digitaal) in te zien.

De e-learning starten? Ga naar e-learning Pijneducatie.

Cover Pijneducatie_9789031380688-157-3d CROP