E-learning Orthopedische casuïstiek van de nek | Geaccrediteerd

E-learning Onderzoek en behandeling van de nek from Bohn Stafleu van Loghum on Vimeo.

Om voldoende bewegingen van het hoofd mogelijk te maken is een grote mate van beweeglijkheid nodig van de halswervelkolom. Deze grote beweeglijkheid heeft echter ook een keerzijde: de nek is kwetsbaar en letsels als gevolg van (auto)ongevallen komen veel voor.

Vaak ontstaan hierbij naast orthopedische ook neurologische problemen. Dit komt doordat in en rond de cervicale wervelkolom zich talloze neurologische structuren bevinden zoals ruggenmerg, spinale zenuwen en de plexus brachialis. In deze e-learning worden de meest voorkomende aandoeningen van de nek aan de hand van concrete patiëntencasuistieken besproken.

Accreditatie
Accreditatie is toegekend door CKR (KNGF) voor 2 punten voor het register Algemene fysiotherapie.

BSL Fysiotherapeut Totaal
De e-learning is gratis te volgen voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal. Dit jaarabonnement kost 150 euro en geeft toegang tot geaccrediteerde (live) web-tv-uitzendingen, e-learnings, een congres, video’s en 85 boeken.

De e-learning starten? Ga naar e-learning Onderzoek en behandeling van de nek.

Het boek Onderzoek en behandeling van de nek (de basis van deze e-learning) maakt deel uit van het abonnenment en is gratis (digitaal) in te zien.

Cover Onderzoek en behandeling van de nek 9789031390229-157-3d_Crop