E-learning Graded activity, een gedragsmatige behandelmethode voor paramedici | Geaccrediteerd

E-learning Graded activity, een gedragsmatige behandelmethode voor paramedici from Bohn Stafleu van Loghum on Vimeo.

 

Graded activity is een gestructureerde begeleiding (coaching) die erop gericht is om binnen een afgesproken tijd in kleine stappen te komen tot een toename of uitbreiding van functioneren. Hierbij gaat het om allerlei activiteiten uit het dagelijkse leven en/of de werksituatie.

Via deze online nascholing leert u hoe u met deze gedragsgeoriënteerde behandeling de kwaliteit van het leven van een (te) grote groep mensen met chronische pijn kunt verbeteren. U leert hoe uw cliënt te motiveren tot gedragsverandering en om te gaan met de problematiek van de klachten.

Accreditatie
Graded Activity is met 2 punten geaccrediteerd in de registers: Algemeen Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Psychosomatisch Fysiotherapeut.

Voor wie
Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en alle andere hulpverleners en studenten die in hun behandelpraktijk te maken hebben met patiënten met chronische (pijn) klachten en die meer inzicht willen krijgen in waarom cliënten een bepaald gedrag vertonen en hoe dit beïnvloed kan worden met betrekking tot het fysiek functioneren.

BSL Fysiotherapeut Totaal
Voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal is de e-learning gratis. Nog geen abonnement? Ga naar BSL Fysiotherapeut Totaal.

Ga voor meer informatie naar de startpagina van de e-learning Graded activity, een gedragsmatige behandelmethode voor paramedici.

De e-learning is gebaseerd op het boek Graded Activity van A. Köke.

Cover Graded Activity 9789031350940-157-3d_CROP def