Nascholing

Boeken

Regelmatig spotten wij interessante fysiotherapieboeken voor u. De meeste boeken zijn verkrijgbaar in de BSL shop. Met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal heeft u permanent toegang tot een selectie van 120 digitale fysiotherapieboeken.

Laatste artikelen:

Lees meer »

E-learning

Door het volgen van een e-learning kunt u op een relatief eenvoudige wijze kennis opdoen over een specifiek onderwerp binnen de fysiotherapie en/of uw kennis up-to-date houden. In 2017 worden diverse nieuwe e-learnings voor u gemaakt die u thuis kunt volgen achter uw eigen pc/tablet op een moment dat het u uitkomt. Het volgen van een e-learning neemt ongeveer 2 uur in beslag en wordt afgesloten met een eindtoets waarmee accreditatiepunten te behalen zijn. De e-learningmodules zijn gratis te volgen voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal, maar zijn ook los verkrijgbaar in de BSL shop. Met FysioActueel blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Web-tv

Tijdens een web-tv-uitzending wordt een specifiek onderwerp behandeld door gerenommeerde sprekers/specialisten. De live-uitzending is interactief, dus u kunt ook vragen stellen aan de sprekers. Aan het eind van de uitzending volgt een eindtoets. Na het behalen van deze toets ontvangt u accreditatiepunten. De web-tv’s zijn gratis te volgen voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal. Maar diverse web-tv’s (on demand) zijn ook los verkrijgbaar in de BSL shop. Met FysioActueel blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Laatste artikelen:

Lees meer »