Web-tv

Tijdens een web-tv-uitzending wordt een specifiek onderwerp behandeld door gerenommeerde sprekers/specialisten. De live-uitzending is interactief, dus u kunt ook vragen stellen aan de sprekers. Aan het eind van de uitzending volgt een eindtoets. Na het behalen van deze toets ontvangt u accreditatiepunten. De web-tv’s zijn gratis te volgen voor fysiotherapeuten met een abonnement op BSL Fysiotherapeut Totaal. Maar diverse web-tv’s (on demand) zijn ook los verkrijgbaar in de BSL shop. Met FysioActueel blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Web-tv KNGF-richtlijn Nekpijn

In het streven naar kwalitatief hoogwaardige en uniforme fysiotherapie voor patiënten met nekpijn is zeer recent de eerste KNGF-richtlijn Nekpijn gelanceerd. Deze web-tv gaat over deze nieuwe richtlijn – heet van de naald! Lees meer »

Web-tv Van contractie naar actie

Mensen zijn soms tot verbazingwekkende prestaties in staat, ook in de revalidatiewereld. Hoe is dat mogelijk. En waarom verbeteren prestaties soms niet niet ondanks intensieve studie, training of therapie? Hoe werken motorische leerprocessen? Daarover gaat deze web-tv. Lees meer »

Biomechanica van de nek

In deze web-tv leggen experts uit hoe de nek beweegt vanuit hun eigen specialisme. Aan de orde komen o.a. de anatomie van de nek, de nekhernia en de discusprothese. Aan de hand van nieuwe beeldvorming en methodologie wordt de beweeglijkheid in kaart gebracht. Lees meer »