Specialismen

Algemene fysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op algemene fysiotherapie, waarbij aandacht wordt besteed aan de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie, waarbij aandoeningen aan het bewegingssysteem en arbeidsgerelateerde klachten centraal staan.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op fysiotherapie binnen de lymfologie, waarbij (lymf)oedeem- en oncologiegerelateerde aandoeningen centraal staan.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Fysiotherapie volgens de psychosomatiek

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op fysiotherapie volgens de psychosomatiek, waarbij aandacht wordt besteed aan de meest voorkomende psychosomatische klachten, zoals hoofdpijn, hyperventilatie en chronische pijn, die (deels) stressgerelateerd zijn.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Hart-, vaat- en longfysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op hart-, vaat- en longfysiotherapie, waarbij aandacht wordt besteed aan de meest voorkomende klachten, zoals hartfalen en chronische obstructie van de luchtwegen (COPD).

Laatste artikelen:

Lees meer »

Orofaciale fysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op orofaciale fysiotherapie, waarbij aandacht wordt besteed aan gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het aangezicht en de halsregio.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Revalidatiefysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op revalidatiefysiotherapie, waarbij het herstel na een blessure, een ongeval, een operatie of een opgedane aandoening centraal staat.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Sportfysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op sportfysiotherapie, waarbij aandacht wordt besteed aan de meest voorkomende klachten, zoals blessures aan de knie, enkel en schouder.

Laatste artikelen:

Lees meer »

Ziekenhuisfysiotherapie

Op deze pagina vindt u nieuwsartikelen die betrekking hebben op ziekenhuisfysiotherapie, waarbij aandacht wordt besteed aan het bewegend functioneren binnen de functionele gezondheidstoestand van de patiënt in de poliklinische en/of de preklinische, klinische en postklinische fase.

Laatste artikelen:

Lees meer »